Picture of Puobišová Anna
HUMR-Hodnocení uplynulého roku a vyhlídky do roku nového
by Puobišová Anna - Thursday, 14 January 2010, 06:04 PM

Drazí vyučující, spolužáci, kolegové,

redakce Humra vás zdraví v načatém lednu a těší se s vámi na viděnou na začátku března s vydáním březnového čísla. Ještě předtím bychom se od vás rádi dozvěděli vaše názory, kritiky, poznatky, nápady...ohledně obsahu a formy Humra. Čtete Humra? Proč ano? Proč ne? Jak se vám líbil/nelíbil v roce 2009 a co bychom měli změnit/ponechat v roce 2010?  Stačí vám počet stran? Líbí se vám rubriky? Je tam dostatek kultury? Je tam až moc kultury? Píšeme málo o fakultním dění? Píšeme až moc o fakultním dění? Co v časopise chybí a co tam přebývá? Co máme změnit? Budeme rádi za jakoukoli poznámku a nápad. Píšeme pro vás, bez vás by to nemělo cenu. Tak díky za vaše hlasy! Těšíme se.

A.P.

Picture of Kočvarová Bohumila
Re: HUMR-Hodnocení uplynulého roku a vyhlídky do roku nového
by Kočvarová Bohumila - Friday, 22 January 2010, 02:35 PM

Humra si kupuju každý měsíc, především proto, abych byla na fakultě "v obraze". Myslím, že to je skvělý časopis, dost se u něj nasměju. Akorát ho mám vždycky za den přečtený, tak mi přijde, že je hrozně krátký. Ale to je tím, že ho prostě hltám smile nejradši mám rubriky o učitelích a o naší fakultě, o absolventech, o FHS akcích. A kultury je dost akorát smile co mě příliš nebralo, byla rubrika o jídle (myslím konkrétně nějaké recepty) a pak ta duchovní stránka.. ale chápu, že nelze zalíbit se všem, proto uděluju 95% bodů smile
:-)
by Střihavková Monika - Monday, 25 January 2010, 12:41 PM

Já bych určitě uvítala ještě víc informací o naší fakultě (Humra si kupuju vlastně jen kvůli tomu). Třeba by se mi líbily nějaké články o blokových kurzech (ale i o kurzech obecně), protože si docela všímám, že lidi shánějí informace o kurzech všude možně- anotace k blokáčům jsou většinou neaktualizované (co si budeme povídat) a stejně toho moc neřeknou, požadavky na atestaci tam často nejsou atd.
Picture of Kratochvílová Iva
by Kratochvílová Iva - Wednesday, 27 January 2010, 12:44 PM

Podle mého názoru je Humr skvělý studentský časopis, je psán poutavě a s vtipem. Čtu ho ráda, tak bych určitě ocenila, kdyby se počet stran rozrostlsmile. Mám v oblibě kulturní a duchovní rubriku a kdyby se rozrostly zrovna tyto dvě, bylo by to podle mého názoru ku prospěchu. smile O fakultním dění, myslím, píšete tak akorát. Navrhovala bych například přidat více názorů starších studentů na některé kurzy, jejich zkušenosti a poznatky o studiu na naší fakultě.
Nakonec bych chtěla poděkovat celé redakci, že pro nás píšete, a my se tak máme o zkouškovém každý měsíc na co těšit smile
Picture of Puobišová Anna
by Puobišová Anna - Sunday, 31 January 2010, 01:02 AM

Děkujeme milým dámám za názory a připomínky, bereme si je k srdci. Vaše připomínky se v Humru budou zrcadlit. A dámy či páni kritikové, jsou tu nějací? Jsme připraveni na krutou kritikubig grin Pěkný den!